Szia! Lilla vagyok sommelier és ennek a webáruháznak a célja, hogy megismertesselek Csongrád-Csanád megye boraival, borászaival. Készen állsz? Akkor kezdődjön a kaland!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306766129

Szűrés
Ár (Ft)
1 300 Ft - 1 500 Ft
Termék státusza

IL PRIMO- Jekl Flóra

IL PRIMO jelentése: első. Ezek után nem lehet azt mondani, hogy Jekl Flóra nem a maximalizmusáról híres Villányban. Ezt a borvidéket tartják a legmelegebb borrégiónak a köztudatban. Választásom az IL PRIMO borokra, azért esett, mert Flóra bor iránti szeretete is a gyökerektől fakad. Apja Jekl Béla alapította pincészetet a 90-es években majd átalakult családi vállalkozásé, aminek az irányításában a család minden tagja részt vesz.

Az IL PRIMO borok meglepnek minket frissességükkel, roppanos gyümölcseivel a Frescoban és a Rosé Kadarkájával. Emiatt, pedig állíthatom, hogy Jekl Flóra pár éven belül ELSŐ lesz Villányban, és nem csak a klasszikus vörösek miatt fogunk ellátogatni, hanem az Ő borai miatt is. Kadarka roséja egy igazi ízbomba, színe is gyönyörű, kicsivel sötétebb az átlagnál. Ezt a rosét tilos fröccsként fogyasztani, mert annyira jó önmagában! 

 


3termék13
3termék13