Szia! Lilla vagyok sommelier és ennek a webáruháznak a célja, hogy megismertesselek Csongrád-Csanád megye boraival, borászaival. Készen állsz? Akkor kezdődjön a kaland!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306766129

Szűrés
Ár (Ft)
2 000 Ft - 2 800 Ft
Termék státusza

Tóth Tamás - Tóth Pincészet

Tóth Tamás, a Tóth Pincészet borásza is olyan széles tapasztalattal rendelkezik, amit tőle is sokan irigyelhetnek. A pincészet 1992-ben alapult Ásotthalmon, ekkor még Tamás szülei irányították a folyamatokat.

2005-től pedig Tamás is részt vett a munkálatokban, miután a Corvinus Egyetemen végzett. 2011 óta, pedig egyedül irányítja a családi vállalkozást.

Ennél a pincészetnél is elmondhatjuk, hogy gyökerekből fakad a szőlő és a bor szeretete, a tapasztalatról már nem is szólva. Tamás egy határozott borász, ez a borain is meglátszódik. A borok tökéletesen hozzák a könyvekben leírt fajta jellegeket. De emellett egy újítóként is mondhatnám, hiszen a Chardonnay-ja rendkívüli a krémességével és a kókuszos ízjegyeivel kitör az itthoni kínálatból. A Muscatel Ottonel-t is meg kell említenem, ami olyan illatjegyekkel és ízjegyekkel rendelkezik, ami egy virág csokorra emlékeztet.

Széleskörű tapasztalatát, tudását érezhetjük a borain. Szerencsésnek mondhatom magam,hogy én vihetem elsőként webes forgalomba az ő borait is. 

 


5termék15
5termék15