Szia! Lilla vagyok sommelier és ennek a webáruháznak a célja, hogy megismertesselek Csongrád-Csanád megye boraival, borászaival. Készen állsz? Akkor kezdődjön a kaland!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306766129

Szűrés
Ár (Ft)
1 300 Ft - 2 500 Ft
Termék státusza

Bodor Martin borai

 

Bodor Martinról bátran mondhatom, hogy Csongrád legfiatalabb borásza. Ennek ellenére olyan széles tapasztalattal rendelkezik bor készítésében,ami irigylésre méltó. Martin szülei is borral foglalkoznak.

Martinnak kétsége sem volt, hogy tovább viszi a családi vállalkozást. Fiatalos és motivált borász a térségben. Reduktív boraival kitör a csongrádi közegből, fiatal, friss borokat csinál. Emellett, pedig kellő tudással kezeli a vörös borokat és annak hordós érleléseit. Kifinomult vörös borokat készít, gyümölcsösséggel és enyhe hordós ízjegyekkel, finom lágy savakkal. Martin igazi tudását a Kadarkájában és a Cabernet Sauvignon-ban mutatja meg. Ezekben a borokban előtérbe helyezi a gyümölcsösséget, majd harmonikussá teszi a bort a lágy hordós ízjegyekkel. Én biztos vagyok abban, hogy Martin az évek során szerzett további tapasztalataival még nagyon sok csodálatos bort fog nekünk adni, amire csongrádiak büszkék lehetünk.

Egyszer mindenkinek ki kell próbálni a csongrádi borokat Bodor Martintól, hiszen annyira széles skálán mozognak a borai, hogy mindenki megtalálja az ízlésének valót! 

 

 


6termék16
6termék16